top of page
Пошук

Інтелектуально-розважальна гра «Смачно-корисно»

Харчуванню та його впливу на здоров’я була присвячена інтелектуально-розважальна гра «Смачно-корисно», яка була організована в бібліотеці гімназії для учнів 5-А класу (класний керівник Василь Ткачук).

Після інформації про корисні та шкідливі продукти харчування і їхній вплив на розвиток людського організму, діти зробили «Візит до супермаркету», де «купили» корисні і натуральні продукти. «Починай день смачно та корисно» – дуже важливо для здорового початку дня, тому колективно було складено меню корисного смачного сніданку та поживного шкільного обіду. А ті учні, які не ходять до шкільної їдальні, наповнили корисними продуктами «Ланчбокс для перекусу». На закінчення зустрічі п’ятикласників чекали «Смачні загадки» та «Фруктовий каламбур» за книгою «Краплинки доброти» Тетяни Строкач.

Діти були відверті, і розповіли, що насправді багато вживають чіпсів, сухариків…, та будемо сподіватися, що вони уникатимуть вживання шкідливих продуктів.

Зустріч пройшла змістовно, цікаво та весело. Всі учасники отримали вітамінні подарунки. І почалося знайомство з книгами! Які ж вони цікаві, особливо «Неймовірна смакота від розумного кота», але це вже буде інша історія.


11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page