top of page
Пошук

СОРТУЙ СМІТТЯ – ДОПОМАГАЙ ПРИРОДІ!

Сортування сміття — важлива складова екологічно свідомого способу життя. Воно дозволяє зменшити кількість сміття, яке потрапляє на сміттєзвалища, і сприяє вторинній переробці матеріалів. Це допомагає зберегти ресурси планети та зменшити забруднення навколишнього середовища. Крім того, правильне сортування допоможе запобігти потраплянню шкідливих речовин у ґрунт, водні джерела та повітря, що важливо для збереження здоров'я людей та екосистем.

Лідери учнівського самоврядування Косар Марина (9-А) та Науменко Ольга (9-Б) для учнів 5-х класів провели екологічний урок «Сортуй сміття – допомагай природі», на якому познайомили учнів із поняттям сміття, з небезпеками, які загрожують суспільству, якщо воно буде продовжувати нехтувати порадами щодо правильного сортування сміття. Старшокласниці також розповіли, як правильно та чому необхідно готувати сміття на вторинну переробку. На завершення та закріплення почутого 5-ті класи, працюючи в команді, грали в екологічну гру «Сортуймо сміття правильно».

Сортування сміття — це важливий крок до сталого споживання, який допомагає зберегти навколишнє середовище для майбутніх поколінь.


18 переглядів0 коментарів

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page