top of page
Пошук

Педагогічна рада

Оновлено: 5 квіт.

Моніторинг є основним засобом вивчення якості шкільної освіти, система інструментарію якого здатна оцінити ефективність освітнього процесу та передбачити подальші кроки до її підвищення.

28 березня 2024 року відбулося засідання педагогічної ради, під час якого обговорювалось питання “Про результати проведення самооцінювання освітньої та управлінської діяльності за напрямом “Освітнє середовище Білоцерківської гімназії-початкової школи № 5”. У ході обговорення проаналізовано критерії й індикатори, які застосовувалися для моніторингу якості освітньої діяльності закладу в 2023/2024 навчальному році. У засіданні педагогічної ради брали участь педагогічні працівники гімназії та лідери учнівського самоврядування.

На порядку денному стояли такі питання:

І. Про результати вивчення стану освітньої та управлінської діяльності Білоцерківської гімназії-початкової школи №5 за напрямом «Освітнє середовище» (Волкова О.Б.)

Співдоповідачі:

1.    «Інтерв’ю з учасниками освітнього процесу щодо безпечності та комфортності для навчання та праці приміщень і території гімназії» (Науменко Ольга (9-Б), міністр соціальної активності органів учнівського самоврядування).

2.    «Забезпечення комфортних для навчання та праці умов через дотримання основних принципів оформлення та облаштування приміщень закладу» (Хмарська Т.П.).

3.    «Застосування методу проєктів на уроках інформатики як метод збору інформації для внутрішнього моніторингу якості освітньої діяльності гімназії» (Шубенко Л.О.).

4.    «Формування у школярів базового поняття основ безпечного середовища» (Марченко Т.А.).

5.    «Створення умов для здорового харчування учнів гімназії» (Кравчук О.Г., Голос Т.В.).

6.    «Планування та реалізація діяльності щодо запобігання та протидії булінгу, будь-яким проявам дискримінації, іншому насильству в закладі» (Городова М.О.).

7.    «Застосування сучасних методик та технологій роботи з дітьми з особливими освітніми потребами як один із засобів формування інклюзивного освітнього простору гімназії» (Берегеля С.О.).

8.    «Бібліотека як осередок інформаційної взаємодії та соціально-культурної комунікації учасників освітнього процесу гімназії» (Нагорна Г.Г.).

1.2. Самооцінювання освітнього середовища закладу педагогічними працівниками

1.3. Робота в групах. Розроблення рекомендацій щодо покращення освітнього середовища закладу.

ІІ. Про стан роботи з обдарованими учнями в 2023/2024 н.р. (Коваль С.В.).

ІІІ. Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників гімназії в січні-березні 2024 року (Волкова О.Б.).

ІV. Про схвалення Положення про команду підтримки ментального здоров’я в гімназії (Городова М.О.).

За підсумками роботи з урахуванням пропозицій та рекомендацій педагогічною радою було ухвалено рішення.



50 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page