top of page
Пошук

МАТЕМАТИКА НАВКОЛО НАС

Так, якщо уважно поглянути навкруги, стане зрозуміло, що математика дійсно навколо нас. Частіше її поважають, ніж люблять. І якщо запитати у школярів про найулюбленіший предмет, то зовсім небагато з них назвуть математику.

Складна? Нудна? Цікава і захоплююча? – відповідь на ці запитання шукали в бібліотеці учні 6-А класу (класний керівник Віра Бадзюк) під час вікторини «Математика – гімнастика для розуму». На учнів чекали завдання, спрямовані не лише на знання математичних дій, але це був і тест на логіку та ерудицію.

Конкурси «Розшифруй анаграму», «Поверни до казки», «Хто швидше», «Сірникові дива» сприяли удосконаленню розумової діяльності учнів. А скільки думок і роздумів було під час розв’язування задачі «Ділення спадщини»!

Математичними діями (додавання, множення, віднімання) діти перевірили свій вік і дату дня народження. Як це можливо?! Цікаво!!!

Час пролетів швидко і більшість дітей змінили свою думку про те, що математика «суха» наука. Ні, це не так! Потрібно лише читати, вивчати, а розуміння прийде потім.


3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page