top of page
Пошук

Зустріч добра і любові

Зустріч з письменником – це завжди свято. Справжнім святом, морем позитиву, добра і любові стала зустріч учнів 4-А класу (класний керівник Наталія Бойко) з дитячою поетесою, білоцерківчанкою Тетяною Строкач.

З перших хвилин зустрічі в гімназійній бібліотеці панував гарний настрій. Шановна гостя розповіла про свої книжечки для найменших читайликів, про дитячі журнали «Пізнайко», «Котя», «Крилаті», в яких ми можемо прочитати її вірші.

Діти з захватом слухали поезії зі збірок «Веселковий дивосвіт»,  «Краплинки доброти», «Соняховий лев» тощо. «А я хочу Б, Д, М…» – просили четвертокласники, слухаючи «Абетку в іменах»! А як весело грати в руханку про дощик разом з «тьотею-письменницею»… «А ви знаєте, що це за «містична і бліда асфоделіна»? – це та інші дитячі запитання були поставлені пані Тетяні. Почула шановна гостя і враження про свої твори. Та навіть побачила «книгу» юного Дмитрика.

Щиро дякуємо Тетяні Тезіславівні за чудову, теплу зустріч. Вдячні маленькі читачі пішли додому з книгами талановитої землячки і чекають на нові твори.


7 переглядів0 коментарів

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page