top of page
Пошук

Відкриття Тижня дитячого читання

Останній тиждень березня в бібліотеках наповнений турботами, пов’язаними з проведенням Всеукраїнського тижня дитячого читання. Цих днів з нетерпінням чекають і юні шанувальники книги: чекають на нові книги, нові знайомства, нові відкриття…

На відкриття Тижня дитячого читання у гімназії №5 завітали учні третіх класів. На святі «Від книги – до світла, до знань» розмова йшла про незвичайного друга, дуже розумного, дуже мудрого, який не вміє говорити, але навчає нас розумних наук, веде до Країни знань.

Учні 3-В класу гарно і емоційно продекламували поетичні твори, присвячені Книзі. А потім на дітей чекали завдання, з якими вони впоралися на «відмінно». Допитливі книгознайчики зрозуміли, що людина, яка любить читати – щаслива людина, а найвірніший друг – це книга, добра та розумна. Наприкінці свята діти з задоволенням познайомилися з новими надходженнями «Дитяча книга у добу героїв».

Книга. «…зачерпни із неї і напийся снаги, що в серці залишає слід», а в гімназійній бібліотеці під час весняних канікул, під час Тижня дитячого читання на юних книголюбів чекають нові зустрічі з КНИГОЮ.


10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

bottom of page